• Bilder

I vissa arbetsplatser sparar personalen  bilder på kundernas färdiga produkter, emballage, produktskador. Personalen hämtar en digital kamera hos arbetsledaren, tar bilder och lämnar tillbaka kameran. Arbetsledaren tar ur minnet ur kameran när hen har tid, stoppar i datorn, sorterar och sparar bilderna i rätt mapp. Vet ni vad? Ni kan fortsätta det ni gör och slösa tid och pengar, eller…
1 – Ta några bilder, scanna QR-koden med mobil kameran,
2 – Fyll i Formulär, ladda upp bilderna, klart!
3 – BildBank – Vi försäkrar er om att bilderna är där ni vill ha dom, oavsett hur många det är som tar bilder. All statistik sparas i molnen som Datum, Tid, Rapportör och alla bilder. Länk till statistik. När du kopplat ihop formulär och arbetsblad, skapas en mapp automatiskt som sparar alla bilder folk laddar upp. Allt på ett ställe, lätt tillgänglig, ett klick bort.