Framtiden är automatiserad!

Vi har skapat ett felanmälningssystem med hjälp av en QR-kod, formulär och spreadsheet. Felanmälan tar inte mer än 30 sekunder att fylla i. Är du intresserad av att använda systemet i ditt företag, vänligen kontakta oss.

Så fungerar det:

Klisterlappar med en QR-kod klistras i företagets lokaler. Medarbetarna läser av QR-koden med hjälp av mobilkameran (det behövs ingen app för det nuförtiden), fyller i formuläret och skickar iväg. Den ansvarige (elektrikern, mekanikern, eller kundtjänsten) som får ett mail inom 30 sekunder, kommer själv eller skickar någon för att åtgärda problemet. Klart mycket snabbare än att ringa in, lyssna på dålig musik, vänta många minuter för att sedan förklara problemet.

Men det roliga börjar efter man har klickat på ”skicka” knappen i formuläret. En kalkyl-ark är kopplat till formuläret och när någon rapporterar ett fel, skapas en ny rad automatiskt i kalkylarken med kolumner som: nummer, avdelning, rapportören, tid och all slags information som vi samlat från formuläret. Varför gör vi det – en enda ark kan ge så mycket statistik som din företag behöver för att förbättra och effektivisera verksamheten. Glöm pappersarbetet – framtiden är här!