Bästa spelet någonsin vi har gjord.

Har du hört talas om IQ, Mensa? Mensa är en förening som skapades i Storbritannien 1946. Mensa Sverige har funnits sedan 1964, minimigränsen är 131 för medlemskap. Så 135 är hög – mycket hög värde. Jag tror inte att man kan få högre. 135 IQ är högre än det hos 99% av befolkningens. Jag har det (just saying) på papper. Har du det? Hur mycket IQ har du då? I Sverige är det strax under 7000 personer som är Mensa medlemmar. Är du en av de?

Därför tänkte jag hjälpa dig att bli medlem, att öka din problemlösnings förmåga. Medlem kommer du inte bli om du spelar spelet, utan OM du klarar av, rekommenderar jag att du gör en övervakad test hos Mensa och får det på pappret.

Spelet är gratis. Spela samtidigt som du höjer din IQ.

Ladda ner här…

och snälla ge mig feedback och skicka tips!