g-bilder
Vid lansering av sin Nexus i slutet av september, meddelade Google att de skulle införa ”Delade album” funktion för Google Foto senare i år. Idag har företaget börjat rulla ut funktionen till iOS, Android och webbversionen av Google Foto som lovat. läs mer Lasse…

Stegen är ganska enkel. Du skapar ett delat album, skickar länken till dina vänner och nära och kära, de ansluter sig till albumet och då kan dom börja lägga sina egna bilder i den. När nya foton läggs i ett album, kommer andra människor som har anslutit sig till det albumet automatiskt få ett meddelande om det. Bilder som lagts till av någon annan i ett delat album kan också läggas till din egen Google biblioteket Foto.

Delade album börjar rulla ut på Android, iOS och på webben för alla Google Bilder användare från och med idag.