g-bilderVärldens bästa fotolagring!
På Google Foto samlas alla dina foton och videoklipp. De ordnas och blir sökbara automatiskt så att du kan hitta dem snabbt.

• VISUELL SÖKNING:Du kan nu söka bland fotona efter platser och saker som finns med på bilderna. Letar du efter den där surströmmingen du åt i Stockholm? Sök bara efter ”Stockholm”, ”mat eller mat i Stockholm så hittar du fotot – inga taggar behövs.

• OBEGRÄNSAT GRATIS LAGRINGSUTRYMME MED HÖG KVALITET: Säkerhetskopiera alla dina foton och videoklipp. Få tillgång till dem på alla enheter eller på webben på photos.google.com. Dina foton är säkra och privata för dig.

• VÄCK FOTONA TILL LIV: Google Foto kan automatiskt skapa filmmontage, interaktiva berättelser, animeringar, panoraman och mer av dina foton. Eller så kan du enkelt skapa dem själv – tryck bara på +.

• REDIGERING: Förvandla foton med ett tryck. Använd enkla men kraftfulla redigeringsverktyg för foton och video och tillämpa filter, anpassa färger och mycket mer.

• DELA: Dela direkt upp till 1 500 bilder med vem du vill – oavsett vilken enhet de använder – bara genom att skicka en länk. Välj foton genom att trycka på delningsikonen och tryck sedan på Kopiera länk.

• ÅTERUPPTÄCK: På påminnelser om dina minnen. Se tillbaka på vad du gjorde för ett eller två eller till och med 10 år sedan.